Om oss

VD Tobias Stark välkomnar Er till iWood Sweden AB – iWood Sweden föddes ur en oförutsedd möjlighet, där individer med olika kompetenser och kreativa idéer fann varandra. Mötet inträffade av en slump, men det ledde till något extraordinärt.

Ett team av passionerade personer, var och en med sin unika uppsättning färdigheter och erfarenheter, samlades med en gemensam kärlek för trä och en vision om att skapa något unikt inom branschen. Deras olikheter blev styrkan i att bygga upp iWood Sweden.

Från den första konceptualiseringen till att materialisera idéerna och etablera företaget, var resan spännande och utmanande. Varje medlem bidrog med sitt eget nätverk och kunskap, skapade en stark grund för iWood Sweden.

iWood Sweden blev mer än bara ett företag; det blev ett samarbete av passionerade själar som satsade på att föra träets skönhet till världen. Genom att dra nytta av sina olika kompetenser skapade de inte bara högkvalitativa träprodukter, utan de byggde också upp ett varumärke som stod för innovation, hållbarhet och kreativitet.

Oavsett om det var den skickliga hantverkaren, marknadsföringsgeniet eller affärsstrategen, alla iWood Sweden-medlemmar bidrog till framgången och till att forma företagets identitet. Från slumpmässigt möte till ett gemensamt företagande, har iWood Sweden blivit en berättelse om samarbete, framgång och passion för trä i all dess skönhet.

Hos iWood Sweden AB är vi dedikerade till att leverera produkter av högsta standard, och vår noggranna urvalsprocess av samarbetspartner är en viktig del av detta. Vi stoltserar med att samarbeta med stora fabriker som har egna plantager, vilket möjliggör en hållbar produktion av våra trävaror. Genom att arbeta nära våra samarbetspartners säkerställer vi att de stränga miljö- och hållbarhetskraven uppfylls för att garantera minimal påverkan på våra skogar och ekosystem.

En av våra stoltheter är vårt engagemang för hållbarhet. Genom att omfamna FSC-certifieringen (Forest Stewardship Council) garanterar vi att träet som används i våra produkter kommer från ansvarsfullt skogsbruk och bidrar till att bevara skogarnas biologiska mångfald. Vår BSCI-certifiering (Business Social Compliance Initiative) bekräftar vår strävan efter att upprätthålla kvalitetsstandarder i alla led av vårt företag.

VD Tobias Stark